Als je baby niet stopt met huilen

Ik heb erg last van hyperlactatie. Dus toen mijn middelste groene poep had, krampjes en niet stopte met huilen, pakte ik dat grondig aan met blokvoeden en andere trucjes. Maar het huilen bleef!

Aangezien ik zelf veel allergieën heb, keek ik daarna maar eens op forums en websites met informatie daarover. Toen ik dit verhaal las van een mede-blogger op deze website, dacht ik: chips, waarom heb ik mijn kennis nooit met jullie gedeeld? Bij deze dus!

Lees verder

Top 5 ergernissen in de kraamtijd

Bij mijn derde zoontje maakte ik nog geen twee maanden geleden voor het eerst een echte kraamtijd mee. De oudste twee lagen de eerste periode in het ziekenhuis. En man, wat was het heerlijk, een kraamtijd thuis. Ik heb echt zó genoten! Ik begrijp nu eindelijk al die verhalen erover. Maar het allerleukste vind ik dat ik er nu ook aan mee kan doen! En hoewel ik ontzettend heb genoten, heb ik ze ook meegemaakt, de (bekendste) ergernissen!

Lees verder

Baby en Peuter maaltijden met warme dagen

Onze dochter van 2 at toen ze klein was alles, nu is ze in een fase dat het weer wat minder is. Neem daarbij de warmte van de afgelopen dagen en ze is nog kieskeuriger geworden. Ze wordt wakker en heeft honger. Brood gaat er gelukkig goed in. Het drinken daarentegen wordt nogal eens vergeten door haar. Broerlief daarentegen meldt zichzelf regelmatig voor een slokje of hij bedient zichzelf. Lees verder