Top 5 ergernissen in de kraamtijd

Bij mijn derde zoontje maakte ik nog geen twee maanden geleden voor het eerst een echte kraamtijd mee. De oudste twee lagen de eerste periode in het ziekenhuis. En man, wat was het heerlijk, een kraamtijd thuis. Ik heb echt zó genoten! Ik begrijp nu eindelijk al die verhalen erover. Maar het allerleukste vind ik dat ik er nu ook aan mee kan doen! En hoewel ik ontzettend heb genoten, heb ik ze ook meegemaakt, de (bekendste) ergernissen!

Lees verder

Review: VTech Toet Toet Auto’s Harm Hippiebus

Harm Hippiebus heeft de zomer in zijn bol en rijdt het liefst met jou naar allerlei zonnige bestemmingen aan zee!
Yfke mocht van VTech en Mamainlimburg samen met Harm ‘mee op reis’. Gaan jullie ook mee?

Harm Hippiebus is ‘limited edition’ en komt ter gelegenheid van 25 jaar VTech op de markt. Een echt collectors item dus! Harm Hippiebus is een Toet Toet Auto die aansluit op de gelijknamige speelsets en die van Zoef Zoef Dieren. Lees verder

VTech Pluche Zoef Zoef Dieren

Verzamelen is dé trend dit moment. Maar de meest waardevolle verzameling betreft nog altijd vriendschap. Dit voorjaar krijgen de Zoef Zoef Dieren er daarom drie nieuwe vriendjes tegelijk bij: Daan Dalmatiër, Simone Schaap en Koko Konijn. Met een torenhoog knuffelgehalte, want van pluche, zijn de nieuwste Zoef Zoef Dieren maatjes om je hartje aan te verpanden.

Lees verder