Ongepland een verrassing met een onverwacht einde! Deel 10

Van deel 1 tot en met 9 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Na ervoor gekozen te hebben er volledig voor te gaan, liep alles anders dan gepland en belandde ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  4 oktober 2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden. Het verwerken en de emoties erna zijn ook in de vorige blogs beschreven. In deel 8 kon je lezen hoe ik 2014 startte en hoe ik achter onze tweede ongeplande zwangerschap kwam en in deel 9 hoe die zwangerschap verliep. We vertelden niemand dat ik 12-11-2014 ingeleid zou worden met precies 39 weken. Dit om alle opmerkingen tegen te gaan. Zelfs onze ouders wisten van niks.
Lees verder

Ongepland een verrassing met een onverwacht einde! Deel 9

Van deel 1 tot en met 8 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Na ervoor gekozen te hebben er volledig voor te gaan, liep alles anders dan gepland en belandde ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  4 oktober 2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden. Het verwerken en emoties erna zijn ook in de vorige blogs beschreven. In deel 8 kon je lezen hoe ik 2014 startte en hoe ik achter onze tweede ongeplande zwangerschap kwam.
Lees verder

Totally cooking: Snelle, simpele, gezonde gerechten voor het warme weer!

Met dit warme, benauwde weer krijg ik het nog benauwder als ik eraan denk dat ik de keuken in moet om te koken voor mijn man en zoontje! Maar met deze simpele, snelle en lekkere recepten zet je in een handomdraai een gezonde maaltijd op tafel. Met dit weer wordt de bbq al vaker aangestoken en met deze recepten ben jij snel klaar zodat je daarna welverdiend voor de ventilator kan gaan zitten of met de voetjes in het zwembad!
Lees verder

Totally cooking: Zomerse recepten

Ook vandaag is het weer tropisch warm. Zo warm dat het water uit het zwembad bijna verdampt! Ik werk al elke avond in de friture en met dit weer wil ik dan niet van tevoren ook nog in een snikhete keuken staan om te koken. Dus zal ik weer enkele recepten delen voor deze bloedhete dagen! Niet te lang in de keuken, toch lekker en verfrissend eten en drinken op tafel!

Lees verder

Ongepland een verrassing met een onverwacht einde Deel 8

In deel 1 tot en met deel 7 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Na ervoor gekozen te hebben er volledig voor te gaan loopt alles anders dan gepland en belandde ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  4 oktober 2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden. Het verwerken en de emoties erna heb ik in de vorige blogs beschreven.
In deze blog lees je hoe ik verschrikkelijk 2013 afsluit en vol goede moed aan 2014 start. Lees verder

Ongepland een verrassing met een onverwacht einde – Deel 7

In deel 1 tot en met deel 6 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Het was een zware, emotionele periode. Gaan we het wel of niet houden, hoe gaan we het aanpakken, kunnen we dit en allerlei andere praktische vragen Toen dit eindelijk duidelijk was voor ons en we, na een relatie van zeven maanden, samen gingen wonen, wilden we gaan genieten van deze zwangerschap. Alleen liep alles anders en belande ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  4 oktober 2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd, in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.
In deze blog lees je hoe de weken, maanden na de crematie zijn geweest en hoe je toch door moet met je leven. Lees verder

5 minuten make-up tips voor mama

Als moeder van jonge kinderen is het vast een bekend verschijnsel. ’s Ochtends heb je het zo druk, dat de tijd ontbreekt om echt iets aan jouw uiterlijk te doen. De wekker gaat, de kids moeten uit bed, aangekleed worden, voorzien van ontbijt, tassen ingepakt en de rit naar school of crèche moet gemaakt worden. Tussendoor moet jij je ook aankleden, haren kammen en stylen, ontbijten en de spullen voor het werk of school in de auto laden, een schema dat behoorlijk vol is. Ik ga je vertellen hoe je toch binnen 5 minuten een verzorgde (make-up) look kunt maken, dat moet lukken tussendoor.
Lees verder

Ongepland een verrassing met een onverwacht einde – Deel 6

In deel 1 tot en met deel 5 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Het was een zware, emotionele periode. Gaan we het wel of niet houden, hoe gaan we het aanpakken, kunnen we dit en allerlei andere praktische vragen Toen dit eindelijk duidelijk was voor ons en we, na een relatie van zeven maanden, samen gingen wonen wilden we gaan genieten van deze zwangerschap. Alleen liep alles anders en belande ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  04-10-2012 van onze eerste zoon Casper die, na 1 uurtje te hebben geleefd, in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.
In deze blog lees je hoe de weken/maanden na de crematie zijn geweest en hoe je toch door moet met je leven. Lees verder