Vaderdagstress

Aangezien ik de papa’s een handje geholpen heb met het maken van een moederdagknutsel, kan ik jullie, de mama’s, natuurlijk niet in de steek laten! Want wat is er nu lastiger dan iets knutselen voor een man? HE-LE-MAAL niets. Dit is een retemoeilijke taak! Ze willen enkel dingen die nuttig zijn en die niet teveel plaats in beslag nemen. Nou, begin daar maar eens aan…

Lees verder

Moederdagstress

Aangenaam papa’s. Liz is de naam. Ik ga ervan uit dat je mijn blog nog nooit hebt gelezen, maar het is zeker de moeite waard.
Ben je een mama? STOP NU MET LEZEN!
Ik ga je stap voor stap door de moederdag-cadeautjes-stress heen werken. Want je leest dit natuurlijk omdat je vrouw/vriendin/geliefde/moeder graag zo’n zelfgemaakte knommel wilt ontvangen. Niet getreurd. Ik help je er doorheen. Lees verder

Zondagochtend

Zoals ik al vaker heb geschreven: ik ben niet vies van een goede kringloopwinkel. Met enige regelmaat duik ik er de leukste spullen op. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor onze Rik. Speelgoed, decoratie voor op zijn kamertje of kleding.
Nu bereikte mij via Facebook een banner waarop de ‘kinderkleding- en speelgoedbeurs’ werd aangekondigd. Lees verder

Wolk

De afgelopen periode zijn er in onze omgeving weer een aantal baby’tjes ter wereld gekomen. Stuk voor stuk dotjes van kinderen. En ouders die stralen van trots als ze hun nieuwbakken spruit aan je showen.

Maar ergens steekt het ook wel. Die mooie periode die je samen beleeft als je net een kindje op de wereld hebt gezet. Dat was bij ons wel even anders… Lees verder