Recensie: Benji en de gigagrote pompoen

We hebben het geprobeerd, de moestuintjes van de grote supermarktketen. Maar ook dit jaar was dat weer één hoop ellende. Wij hebben gewoon geen groene vingers. Of beter gezegd: geen groene hersens want we zijn ze, wederom, gewoonweg vergeten. De meiden zijn wel dol op groeien en bloeien, eens kijken of dit pompoen-groei-boek van Clavis ons kan motiveren om toch nog eens een paar zaadjes in de grond te steken (in het komend voorjaar dan).

Lees verder

De emoji Film

‘De Emoji Film’ (The Emoji Movie) laat je zien wat er zich afspeelt aan de binnenkant van je smartphone. In deze wereld, Textopolis, heeft elke emoji maar één gezichtsuitdrukking, behalve Gene (Arjen Lubach), een uitbundige emoji die zonder filter is geboren en vol zit met verschillende gelaatsuitdrukkingen. Vastbesloten om net als alle andere emoji’s ‘normaal’ te worden, schakelt Gene de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 (Jandino Asporaat) en van de beruchte codekraker emoji Hackie (Bracha van Doesburgh).

Lees verder

Recensie: ‘De kunst van Fidget Spinning’

Voordat de rage begon had ik de eerste Fidget Spinner al besteld. Tessa heeft vaak moeite met een film kijken of voorlezen om haar geduld erbij te houden. Ze kan niet stil blijven zitten en daardoor is ze snel afgeleid. De Fidget Spinner helpt haar om haar aandacht erbij te houden. Daarnaast vindt ze het geweldig om Spinners te sparen en oefent ze graag kunstjes. Dus het boek ‘De kunst van Fidget Spinning’ leek haar maar wat leuk om samen te lezen. Lees verder