Meld een evenement

Organiseer je of weet je een leuk evenement wat niet op onze evenementenkalender mag onderbreken? Laat het ons dan zeker weten via onderstaand formulier of via pers@mamainlimburg.nl

Voor bedrijven:

Evenementen komen via pers@mamainlimburg.nl gratis op onze kalender te staan op de website. Wil je jouw evenement extra promoten? Dit kan via onze Facebookpagina. Wij maken dan een apart evenement aan op onze Facebookpagina. Iedereen ziet dan dat dit evenement bij hen in de buurt georganiseerd wordt. Wij delen dus niet simpelweg jouw evenement op de tijdlijn, maar maken optimaal gebruik van Facebook door deze ook op onze eigen pagina te zetten.

De kosten hiervoor zijn 10 euro per week. Eén week van tevoren kost  10 euro, twee weken voor jouw evenement plaatsvindt kost 20 euro. Wil je het een maand van tevoren promoten dan ronden wij het bedrag af naar 40 euro.

Wil je extra promotie voor een specifieker/breder publiek dan kost dit 20 euro per keer extra. Het evenement wordt dan extra gepromoot via Facebookadvertenties dit gaat in overleg welke doelgroep en regio bereikt moet worden en via een bericht op onze tijdlijn.

Wil je simpelweg dat jouw evenement eenmalig gedeeld wordt via Facebook door ons, kost dit 7,50.