Sport in the Spotlight: Basketbal

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? En vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. Deze keer in the spotlight: Basketbal. Lees verder

Sport in the Spotlight: Wedstrijdzwemmen

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? En vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. Deze keer in the spotlight: Wedstrijdzwemmen.

Lees verder

Sport in the Spotlight: Korfbal

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? En vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. Deze keer in the spotlight: Korfbal

Lees verder

Sport in the Spotlight: Handbal

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? En vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. Deze keer in the spotlight: Handbal

Lees verder

Sport in the Spotlight: Badminton

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? En vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. Deze keer in the spotlight: Badminton.

Lees verder

Sport in the Spotlight: Afvaart (kajakken)

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? Vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. Deze keer in the spotlight: Afvaart (kajakken)

Lees verder

Sport in the Spotlight: Honkbal

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? Vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. Deze keer in the spotlight: Honkbal.

Lees verder

Sport in the Spotlight: BMX-Sport

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? Vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. Deze keer in ‘Sport in the Spotlight’: BMX-sport.

Lees verder

Sport in the Spotlight – Voetbal

Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? Vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. In deze tweede aflevering staat voetbal centraal; een sport die veel kinderen, maar ook volwassenen beoefenen.

Lees verder

Sport in the Spotlight: Atletiek

Vandaag starten we op Mama in Limburg met een nieuwe serie. Elke maand zetten we een sport in de schijnwerpers. We weten allemaal dat bewegen gezond en leuk is, maar welke sporten zijn er allemaal? Vanaf welke leeftijd kun je die sport beoefenen? Wat houdt de sport in? Wat heb je nodig om deze sport te beoefenen? Hoe vaak is er een training of een wedstrijd? Waar zijn clubs die deze sport aanbieden? Mama Marjan gaat op onderzoek uit. In deze eerste aflevering staat atletiek centraal. Atletiek is ‘de moeder der sporten’.

Lees verder