Eropuit in Zuid-Limburg: juli 2017

Ben jij ook op zoek naar leuke uitstapjes? Vind jij het ook zo heerlijk om met je gezin op pad te gaan? Wij proberen je te inspireren om in ons eigen Limburg op pad te gaan. Leuke tips om samen met je gezin te ontspannen in de vrije tijd. Vandaag zijn de tips gericht op Zuid-Limburg in juli. De activiteiten staan op volgorde van datum om het zoeken te vergemakkelijken. Lees verder

Sprookjestocht Beek op 9 juli

Op zondag 9 juli 2017 zal Beek weer in sprookjesachtige sferen verkeren. Op maar liefst 12 locaties in Beek  zullen weer fantastische decors staan waar ruim 100 vrijwilligers bekende en minder bekende sprookjes zullen presenteren aan alle bezoekers. De tocht is geschikt voor alle leeftijden, maar kinderen zullen zich toch het beste thuis voelen in de sprookjes.

Lees verder

Open Imkerij Dag in Neerbeek op 10 juli

Het jaar 2012 was het jaar van de bij. Dat is inmiddels al weer een tijdje geleden, maar de bijen staan in de media onverminderd in de belangstelling, mede omdat het helaas niet altijd even goed gaat met de bijen. Het leven van de bijen is een interessant en boeiend gebeuren, de natuur heeft vele dingen bijna perfect geregeld. Gijsbert houdt regelmatig lezingen over de bijen voor groepen en is inmiddels al acht jaar imker.

Lees verder