Eropuit in Zuid-Limburg: juli 2017

Ben jij ook op zoek naar leuke uitstapjes? Vind jij het ook zo heerlijk om met je gezin op pad te gaan? Wij proberen je te inspireren om in ons eigen Limburg op pad te gaan. Leuke tips om samen met je gezin te ontspannen in de vrije tijd. Vandaag zijn de tips gericht op Zuid-Limburg in juli. De activiteiten staan op volgorde van datum om het zoeken te vergemakkelijken. Lees verder

Fashion Fever: shopblog diversen uit Maastricht

Eind mei zijn mijn vriend en ik een weekendje naar Maastricht geweest. Wij hoeven niet ver weg te gaan om even dat vakantiegevoel te krijgen! 😉  Yfke bleef gezellig een weekend bij oma wat maakte dat wij alle tijd en rust hadden om in het centrum van Maastricht in de winkels te struinen. Een fijne bijkomstigheid was dat ons vakantiegeld was gestort. Kijken jullie mee naar onze diverse aankopen?

Lees verder

De Keuze van mijn vader

In ‘De keuze van mijn vader’ probeert Yan Ting Yuen (o.a. ‘Het geheim van de HEMA’) toegang te krijgen tot de persoonlijke geschiedenis van haar zwijgzame vader, Chinees restauranthouder in Maastricht, en zijn familie. Ze komt er achter dat deze onlosmakelijk is verbonden met de grote ontwikkelingen van de afgelopen halve eeuw in China. Zoals de hongersnood in de jaren vijftig, de Culturele Revolutie in de jaren zestig en de exodus naar het Westen in de jaren zeventig.

Lees verder