Koelmarkt wordt familiefeest in een moderner jasje

De Koelmarkt stopt als traditionele braderie en gaat zich meer richten op food en muziek. De Stichting Evenementencommissie Vijlen vindt dat het na 31 jaar tijd wordt voor een familiefeest in een moderner jasje. Zo wordt er nog wel gekozen voor een markt met hoogwaardige producten, maar komt de nadruk te liggen op een familiefeest met meer lokaal eten, drinken en muziek. De kindermarkt en rommelmarkt verdwijnen. De nieuwe Koelmarkt wordt gehouden op woensdag 19 juli. De toegang is gratis.
Lees verder

Eropuit in Zuid-Limburg: juli 2017

Ben jij ook op zoek naar leuke uitstapjes? Vind jij het ook zo heerlijk om met je gezin op pad te gaan? Wij proberen je te inspireren om in ons eigen Limburg op pad te gaan. Leuke tips om samen met je gezin te ontspannen in de vrije tijd. Vandaag zijn de tips gericht op Zuid-Limburg in juli. De activiteiten staan op volgorde van datum om het zoeken te vergemakkelijken. Lees verder

De 4 mooiste fietsroutes van Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een prachtige streek op de grens met België. De prachtige regio is een lust voor het oog. De serene rust als je midden in de natuur bent, is puur genieten. Fietsen is dan ook zeer populair in deze streek. Voor zowel recreatieve als de wat serieuzere fietsers is Zuid-Limburg een bestemming om een paar keer te bezoeken. Daarom zijn hier de 4 mooiste fietsroutes van Zuid-Limburg.

Lees verder