Uniek concert Rob de Nijs met Guido’s Orchestra

De Nacht van Johnny Hoes krijgt een heel bijzondere finale. Rob de Nijs, de grootste Nederlandstalige zanger met de langste carrière, zal met zijn band de Nacht van Johnny Hoes afsluiten met een eenmalig en dus uniek concert samen met het 30-koppige Guido’s Orchestra. Rob’s carrière begon als tienerster begin jaren ’60 met Johnny Hoes als producer. Johnny Hoes schreef toen voor Rob de Nijs ‘Voor Sonja doe ik alles’ en produceerde mede de eerste grote hit ‘Ritme van de regen’.

Uniek concert Rob de Nijs met Guido's OrchestraDe Nacht van Johnny Hoes is een muziekevenement, dat ter ere van de Koning van Smartlap op zaterdag 26 augustus in Weert gehouden wordt. Andere sterren uit de Telstar Studio zijn onder andere Anneke Grönloh, Henk Wijngaard, Ronnie Tober, maar ook Toontje Lager, Massada en The Classics zullen begeleid worden door het grote orkest van Guido.

100 Jaar Johnny Hoes met de hits van: Johnny Hoes, Zangeres zonder Naam, Doe Maar, Toontje Lager, Anneke Gronloh, Henk Wijngaard, Frank Boeijen, De Dijk, Eddy Wally, John de Bever, Stef Ekkel, Milan Milano, Ria Valk, Rob de Nijs en vele anderen.

Evenement: De Nacht van Johnny Hoes
Dag/datum: zaterdag 26 augustus
Locatie: Feestterrein nabij BAM Gebouw(Tegenover ’t Bassin)
Tickets zijn verkrijgbaar via Ticketpoint.nl

Marjan

Over Marjan

Marjan Peeters uit Belfeld, 42 jaar, getrouwd met Ed en mama van Neomi (8), Livana (11) en Kaela (13). 2/3 dagen werkzaam als leerkracht op een basisschool en 1 dag als consulent bij de AOb. Haar hobby´s zijn lezen en kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *