‘Untrained’ te zien op Youtube Concentrate BOLD

Niels Oosthoek liep samen met militairen ongetraind de Nijmeegse Vierdaagse. Concentrate BOLD komt vanaf vandaag met het nieuwe programma ‘Untrained’, waarin presentatoren JayJay Boske, Kaj van der Ree en Niels Oosthoek elkaar uitdagen om onverwachts, ongetraind en onvoorbereid bijzonder sportieve prestaties neer te zetten.

Voor de eerste aflevering is Niels de ‘sjaak’. JayJay licht hem midden in de nacht van zijn bed om aan de Nijmeegse Vierdaagse mee te doen. Niels sport vrijwel niet en moet dus ongetraind 40 kilometer lopen. Er zit echter nog een addertje onder het gras: hij moet met een groep militairen marcheren en krijgt een backpack van vijftien kilo op zijn rug. Aan het materiaal ligt het niet, maar kan Niels dit ongetraind en kan hij het mentaal aan? ‘Untrained’ is vanaf donderdag 3 augustus 20.00 uur te zien op YouTube.com/concentratebold.

Concentrate BOLD
Het YouTube-kanaal ‘Concentrate BOLD’ zit met zijn content op het scherpst van de snede en is bedoeld voor stoere mannen en stoere vrouwen. De presentatoren van het kanaal zijn JayJay Boske (Day1 en Expeditie Robinson), Kaj van der Ree (Concentrate en 3FM) en Niels Oosthoek (Gierige Gasten), samen met co-host Iris Enthoven (Xite) en Kelvin Boerma (Kalvijn en Cinemates). Untrained is een pilot, waarbij de kijkers inspraak hebben in het format, de inhoud en de opdrachten.

Meer informatie: YouTube.com/concentratebold

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *