Top 5 ergernissen in de kraamtijd

Bij mijn derde zoontje maakte ik nog geen twee maanden geleden voor het eerst een echte kraamtijd mee. De oudste twee lagen de eerste periode in het ziekenhuis. En man, wat was het heerlijk, een kraamtijd thuis. Ik heb echt zó genoten! Ik begrijp nu eindelijk al die verhalen erover. Maar het allerleukste vind ik dat ik er nu ook aan mee kan doen! En hoewel ik ontzettend heb genoten, heb ik ze ook meegemaakt, de (bekendste) ergernissen!

Lees verder

Baby en Peuter maaltijden met warme dagen

Onze dochter van 2 at toen ze klein was alles, nu is ze in een fase dat het weer wat minder is. Neem daarbij de warmte van de afgelopen dagen en ze is nog kieskeuriger geworden. Ze wordt wakker en heeft honger. Brood gaat er gelukkig goed in. Het drinken daarentegen wordt nogal eens vergeten door haar. Broerlief daarentegen meldt zichzelf regelmatig voor een slokje of hij bedient zichzelf. Lees verder

Ongepland een verrassing met een onverwacht einde! Deel 9

Van deel 1 tot en met 8 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Na ervoor gekozen te hebben er volledig voor te gaan, liep alles anders dan gepland en belandde ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  4 oktober 2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden. Het verwerken en emoties erna zijn ook in de vorige blogs beschreven. In deel 8 kon je lezen hoe ik 2014 startte en hoe ik achter onze tweede ongeplande zwangerschap kwam.
Lees verder