Top 5 ergernissen in de kraamtijd

Bij mijn derde zoontje maakte ik nog geen twee maanden geleden voor het eerst een echte kraamtijd mee. De oudste twee lagen de eerste periode in het ziekenhuis. En man, wat was het heerlijk, een kraamtijd thuis. Ik heb echt zó genoten! Ik begrijp nu eindelijk al die verhalen erover. Maar het allerleukste vind ik dat ik er nu ook aan mee kan doen! En hoewel ik ontzettend heb genoten, heb ik ze ook meegemaakt, de (bekendste) ergernissen!

Lees verder

ZwangerFit Belfeld 10 Jaar

Het is al 10 jaar geleden dat Fysiotherapie & Fysiofitness Belfeld gestart is met het geven van ZwangerFit-lessen. Initiatiefneemsters waren toen Judith Heijnen en Susan Diebels, beiden al jaren werkzaam als fysiotherapeute in Belfeld. Nu 10 jaar later zijn beide dames nog steeds actief betrokken bij de ZwangerFit in Belfeld en worden tegenwoordig bijgestaan door Janneke Melssen. In de afgelopen jaren hebben ruim 350 vrouwen deelgenomen aan de ZwangerFit in Belfeld en zijn er dus ook heel veel ZwangerFit baby’s geboren. Lees verder

Ongepland een verrassing met een onverwacht einde – Deel 6

In deel 1 tot en met deel 5 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Het was een zware, emotionele periode. Gaan we het wel of niet houden, hoe gaan we het aanpakken, kunnen we dit en allerlei andere praktische vragen Toen dit eindelijk duidelijk was voor ons en we, na een relatie van zeven maanden, samen gingen wonen wilden we gaan genieten van deze zwangerschap. Alleen liep alles anders en belande ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  04-10-2012 van onze eerste zoon Casper die, na 1 uurtje te hebben geleefd, in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.
In deze blog lees je hoe de weken/maanden na de crematie zijn geweest en hoe je toch door moet met je leven. Lees verder

Ongepland een verrassing met een onverwacht einde – Deel 5

In deel 1 tot en met deel 4 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Het was een zware, emotionele periode. Gaan we het wel of niet houden, hoe gaan we het aanpakken, kunnen we dit en allerlei andere praktische vragen Toen dit eindelijk duidelijk was voor ons en we, na een relatie van zeven maanden, samen gingen wonen wilden we gaan genieten van deze zwangerschap. Alleen liep alles anders en belandde ik met 23 weken in het ziekenhuis na een bloeding. Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  04-10-2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.
In het artikel staan enkele foto’s van onze zoon Casper. Ik wil je hierbij waarschuwen. Mocht je dit niet willen of kunnen zien dan raad ik aan niet verder te lezen.
In dit deel lees je hoe de dag van de crematie was. Lees verder

Ongepland een verrassing met een onverwacht einde – Deel 4

In deel 1deel 2  en deel 3 kon je lezen hoe ik ongepland zwanger raakte van mijn eerste zoontje. En dit terwijl ik toen pas vier maanden samen was met mijn man. Het was een zware, emotionele periode. Gaan we het wel of niet houden, hoe gaan we het aanpakken, kunnen we dit en allerlei andere praktische vragen Toen dit eindelijk duidelijk was voor ons en we, na een relatie van zeven maanden, samen gingen wonen wilden we gaan genieten van deze zwangerschap. Alleen liep alles anders en belande ik met 23 weken zwangerschap in het ziekenhuis na een bloeding.
Alle hulp mocht niet baten en ik beviel op  4-10-2012 van onze eerste zoon Casper die na 1 uurtje te hebben geleefd, in mijn armen is gestorven en een sterrenkindje is geworden.
In het artikel staan enkele foto’s van onze zoon Casper.
Ik wil je hierbij waarschuwen. Mocht je dit niet willen of kunnen zien dan raad ik aan niet verder te lezen!

Lees verder